Gietvloer PU

  • Kwaliteit staat voorop
  • Alles voor beton
  • VCA-gecertificeerd

Een gietvloer van PU combineert esthetiek met ongekende duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijfsruimtes. Hilkhuysen is gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van een gietvloer gemaakt van PU, een polyurethaansamenstelling die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit en comfort. Door te kiezen voor ons bedrijf, kiest u voor een naadloze, strakke vloer die perfect aansluit bij uw wensen en de trends van dit moment.

vloer

Wilt u een gietvloer laten aanleggen?

Neem contact met ons op!

De eigenschappen van een gietvloer gemaakt van PU

De PU-gietvloer staat bekend om zijn unieke eigenschappen, zoals geluiddemping, comfort, waterdichtheid en een hoge mate van slijtvastheid. Deze eigenschappen maken de PU-gietvloer ideaal voor kantoren, winkels en zelfs industriƫle omgevingen waar een chemisch bestendige vloer vereist is. In tegenstelling tot andere kunststofvloeren biedt een gietvloer gemaakt van PU een mooie combinatie van duurzaamheid en uitstraling. Bovendien zorgt de mogelijke toepassing van egaline voor een perfect vlakke ondergrond, waardoor de kwaliteit en levensduur van de vloer nog verder toenemen.

Laat een hoogwaardige vloer door ons aanleggen

Kies voor de expertise van ons gespecialiseerd aannemersbedrijf dat zich al jaren inzet voor alles wat met beton en vloeren te maken heeft. Een gietvloer van PU laten aanleggen door ons betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en een stijlvol resultaat dat naadloos aansluit bij uw ruimte. Bent u overtuigd van de voordelen van een PU-gietvloer en wilt u deze door een expert laten aanleggen? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een gietvloer en laat ons uw project naar een hoger niveau tillen.